Pedicure en manicure

Pedicure en manicure

Pedicure en manicure bij Schoonheidssalon Ingrid uit Vinkeveen

Manicure

Verzorgde handen en nagels zijn uw persoonlijke visitekaartje en horen bij een verzorgd uiterlijk. Het is daarom geen overbodige luxe om deze regelmatig te laten verwennen met een manicure behandeling.

Een manicure behandeling is een complete verzorging van nagels, nagelriemen en handen. De behandeling bestaat uit het modelleren van de nagels, verzachten en verzorgen van de nagelriemen door nagelriemolie, het verwijderen van overtollige velletjes en het polijsten van nagels. De behandeling wordt afgesloten met een voedende handcrème. Indien u dit wenst, kunnen uw nagels gelakt worden met een John van G nagellak naar keuze.

Pedicure

Onze voeten verdienen alle aandacht, daarom is het belangrijk om de voeten goed te laten verzorgen. Realiseert u zich wel eens dat uw hele gewicht voornamelijk op uw voeten rust? En ook, dat als u zere voeten heeft, u vaak ongemerkt van houding verandert, waardoor er rug- of nekklachten kunnen ontstaan? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten kunt u uzelf een hoop leed en pijn besparen.

U kunt bij schoonheidssalon Ingrid terecht voor een professionele pedicure behandeling. Hierbij worden de nagels van de voeten geknipt, overtollig eelt en aanwezige likdoorns verwijderd en eventuele ingegroeide nagels behandeld.Na afloop worden uw voeten getrakteerd op een voedende crème.