Behandeling

Behandelingen

ELKE HUID KAN VERBETERD WORDEN, HET GAAT ER ALLEEN OM, HOE JE HET DOET.

De specialisatie van schoonheidssalon Ingrid ligt op het gebied van huidverbetering. Hiervoor werk ik samen met het Nederlandse topmerk hannah. Het unieke hannah behandelconcept en de uitgebalanceerde producten hebben als voornaamste doel: zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen. Door middel van de producten en de speciale technieken als de hannah bindweefselmassage en de gepatenteerde hannah Rimpel en Litteken Reductie Therapie, in combinatie met fruitzuren en ultrageluid, is het mogelijk geworden de huid structureel te verbeteren.

Vrijwel alle huidproblemen te zijn behandelen zoals acne, littekens, eczeem, pigmentaties, couperose, huidveroudering en nog veel meer. Huidverbetering is er niet alleen voor de probleemhuid, ook de gezonde huid kan behandeld worden met het unieke hannah systeem en zichtbare huidverbetering tegemoet zien. Ieder mens en dus iedere huid is uniek. Dat betekent dat iedere behandeling maatwerk is en zorgvuldig op uw huidtype wordt afgestemd.

Heeft u last van rode adertjes, steelwratjes, pigmentvlekjes, bloedblaasjes of andere huidoneffenheden? Met de T-away worden deze razendsnel en met direct zichtbaar resultaat verwijderd.

Schoonheidssalon Ingrid biedt u losse behandelingen, zoals het verven van wimpers en wenkbrauwen, overtollige haargroei verwijderen met hars of body sugaring. Daarnaast zijn er pedicure behandelingen mogelijk en kunt u terecht voor massage van rug, schouders, nek en benen.

Ook voor het definitief verwijderen van overtollige haargroei dmv elektrisch ontharen kunt u bij schoonheidssalon Ingrid terecht.

Schoonheidssalon Ingrid biedt u niet alleen een effectieve behandeling, maar ook een eerlijk advies en begeleiding. Het thuisgebruik van de juiste producten is een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren en om samen tot het gewenste resultaat te komen.