Acne

Acne behandeling

Heeft U veel last van puistjes? Blijf dan niet zelf experimenteren. Voorkom dat de acne een ernstig huidprobleem wordt en lelijke littekens veroorzaakt. Niets is zo vervelend een huid te hebben met puistjes en mee-eters. Acne komt niet alleen voor tijdens de pubertijd, maar ook op latere leeftijd.

Bij acne is er sprake van een ontsteking in en rondom de talgklieren. Acne ontstaat vaak door een verstoorde hormoonbalans, maar kan ook ontstaan door een verkeerd voedingspatroon, verkeerde cosmetica, werkomstandigheden en stress.

Het voornaamste probleem bij de vorming van acne is een verhoogde talgproductie en vochtgebrek in de huid, gevolgd door een sterk verhoornde opperhuid. Een te dikke hoornlaag zorgt ervoor dat al het overvloedige talg niet goed naar buiten kan. Hierdoor ontstaan verstopte talgklieren en komt de talg in gezond huidweefsel terecht. De bacteriën die zich in de talgklieren bevinden, veroorzaken ontstekingen waardoor er puistjes ontstaan.

Van belang is hierbij om de huid weer in optimale balans te krijgen door ontstekingen te remmen, het vochtgehalte te verbeteren, de talgproductie in balans brengen en de verhoorning op intensieve wijze te reduceren. Bij schoonheidssalon Ingrid wordt de huid behandeld met de hannah Active producten. Deze bieden een doeltreffende oplossing die de acnehuid grondig en bij de kern van het probleem aanpakt. Hierdoor zal de acne sterk verminderen en zal de vorming van nieuwe onzuiverheden worden voorkomen.

Na afloop van de behandeling wordt er een productadvies gegeven voor thuisgebruik. Dit is van groot belang voor een optimaal resultaat. Door samenwerking kunnen we de huidconditie verbeteren.

Schoonheidssalon Ingrid staat geregistreerd met de specialisatie acne bij Anbos en zorgverzekeraars. Grote kans dat deze behandeling wordt vergoed! Kom snel langs voor een acne behandeling bij schoonheidssalon Ingrid!