Mannenhuid

hannah voor hem

Mannenhuid

Gelukkig vinden steeds meer mannen hun weg naar de schoonheidssalon. Er goed en verzorgd uitzien is ook voor de moderne man belangrijk, ongeacht zijn leeftijd. Maar alleen met sporten en op tijd naar de kapper lukt dat niet. De huid van de man kan veel verdragen, maar met water, zeep en wat aftershave is het zeker niet voldoende om de mannenhuid te verzorgen. Goede huidverzorging loont. Want ook voor de man geldt; hoe beter je jezelf voelt, hoe meer je dat uitstraalt!

De huid van de man is dikker dan die van de vrouw en verschilt qua structuur, talgproductie en gevoeligheid. De veroudering van de mannenhuid begint later, maar gaat sneller. Daarom vergt een herenhuid een speciale verzorgingsprogramma. Schoonheidssalon Ingrid is gespecialiseerd in het behandelen van de mannenhuid. U bent in goede handen!

Mannen kunnen in de salon terecht voor een breed scala aan behandelingen voor gezicht en lichaam, zoals acne, een geïrriteerde huid, eczeem, huidveroudering en littekens. Ook kunnen mannen behandeld worden voor ingegroeide baardharen en ongewenste haargroei.

De producten van hannah zijn zeer geschikt voor de mannenhuid. Schoonheidssalon Ingrid biedt u niet alleen een effectieve behandeling, maar ook een eerlijk advies en begeleiding over de juiste producten. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat!