John van G.

Producten - John van G.

John van G, een bijzondere make-up collectie.

John van G is een unieke make-up collectie met een breed assortiment en is constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Het leuke van deze collectie is dat u zelf uw eigen make-up doosje kunt samenstellen. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes eyeshadow, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. Dit is handig, want vaak wordt de ene kleur vaker gebruikt dan de andere kleur. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw make-up doosje altijd past bij uw stemming of kleding.

Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, lipliners, camouflagestick, losse poeder, foundation, wenkbrauwpoeder en nagellak. Een complete make-upcollectie die altijd perfect bij u past.

De complete lijn heeft een uitstekende huidverdraagzaamheid en zeer geschikt bij overgevoelige ogen. De gehele collectie is gegarandeerd dierproefvrij.

Bij aankoop van een beautybox krijgt u het eerste magnetische blokje eyeshadow gratis!