T-Away

T-away apparaaat

T-Away

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken, bloedblaasjes, steelwratjes en andere huidoneffenheden? Schoonheidssalon Ingrid heeft dé oplossing voor u in slechts enkele minuten!

U wordt behandeld met deT-Away, een klein apparaat dat ontsierende huidoneffenheden effectief en succesvol te lijf gaat, zonder gebruik van laser of chemische middelen.

De T-Away biedt u een razendsnelle, succesvolle behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie genaamd USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie, die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt, is met de T-Away nu geschikt voor cosmetische doeleinden. Deze unieke revolutionaire manier om huidoneffenheden te verwijderen, heeft geen nadelige gevolgen voor uw huid.

Door het onmiddellijke effect van de T-Away kunt u al met één behandeling duidelijk resultaat zien. Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt, wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet beschadigd of aangetast.

De T-Away is geschikt voor behandeling van couperose, steelwratjes, pigmentvlekken, spider naevi, bloedblaasjes en ouderdomsvlekken.

De voordelen op een rijtje:

  • Korte behandeling met direct resultaat.
  • De huid wordt langdurig verbeterd.
  • Succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties.
  • Geen bijwerkingen.
  • Zeer veilig voor gekleurde huidtypen.