Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Iedere huid is uniek, onvervangbaar en vormt een kostbaar bezit dat je moet koesteren.

Schoonheidssalon Ingrid richt zich op zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen, ook bij een normale huid. Een gezonde en stralende huid creëer je niet met inspuitingen of operaties, maar juist door het natuurlijk herstellende vermogen van de huid te stimuleren.

De behandelingen van hannah zijn niet zomaar een schoonheidsbehandeling, maar zijn erop gericht uw huid structureel mooier te maken en te verbeteren. Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het unieke behandelsysteem, wetenschappelijk bewezen en gepatenteerde massagetechnieken, hebben geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Daarom is een hannah behandeling anders dan u gewend bent.

Voorafgaand aan elke huidverbeterende behandeling wordt eerst een huidmeting gedaan met de hannah Skin Analyzer. Dit unieke apparaat meet uw huidconditie. Hierdoor ben ik in de mogelijkheid om de behandelmethodes en producten precies op maat, af te stemmen op uw huid. Zo wordt iedere behandeling uniek, persoonlijk, doeltreffend en resultaatgericht.

Bij een hannah behandeling wordt alles uit de huid gehaald wat nog potentieel aanwezig is. De huid heeft een groot zelf genezend en herstellend vermogen. Wanneer een huid niet in goede conditie is, zal deze eerst hersteld moeten worden om huidverbetering te verkrijgen. Huidverbetering houdt bij een hannah huidcoach in, dat de huid eerst in balans wordt gebracht, voordat deze effectief behandeld kan worden. Het hannah systeem is verdeeld in vijf stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Het wordt vaak ervaren als een beleving!

Als huidcoach streef ik naar het meest haalbare resultaat om de huid te verbeteren, in conditie te brengen en te houden. Daarom probeer ik samen met u, te werken aan een mooie, gezonde en stralende huid. Voor het behalen van een optimaal resultaat, geef ik u informatie en advies om thuis de juiste producten te gebruiken.

Kijk ook op www.hannah.nl