Even voorstellen

Even voorstellen..

Ingrid-pasfoto

Ik ben Ingrid van Schaik. Sinds 1988 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Daarnaast volgde ik de voortgezette opleiding en behaalde daarbij de specialisaties elektrisch ontharen en acne. Huidverbetering is altijd mijn passie geweest.

Ondertussen heb ik zelf een ernstige huidaandoening in mijn gezicht gehad, waarbij het door dermatologen niet is gelukt mij van mijn huidaandoening af te helpen. Ik heb letterlijk aan den lijve ondervonden hoe het is om een huidaandoening te hebben. Door toeval kwam ik bij hannah terecht en door de unieke werkwijze en perfect uitgebalanceerde producten, is hannah de enige geweest die mijn huidprobleem kon oplossen. Door hannah ben ik geïnspireerd geraakt en is het mijn passie geworden om zichtbare en vooral duurzame huidverbetering te behalen voor iedereen!

Sindsdien ben ik de opleiding specialist in huidverbetering gaan volgen (opgeleid door Hannah Hakze persoonlijk). Door deze training is het mogelijk geworden om vrijwel alle huidproblemen op te lossen zoals eczeem, acne, pigmentstoornissen, huidveroudering en littekens. Vervolgens heb ik diploma’s gehaald voor de hannah bindweefselmassage en de unieke gepatenteerde hannah Rimpel en Litteken Reductie Therapie. Dit, om nog meer resultaat te behalen en meer mogelijkheden te bieden voor mijn klanten. Hierdoor ben ik gecertificeerd huidcoach geworden. Daarna heb ik de opleiding voor het verwijderen van couperose, ouderdomsvlekken en steelwratjes succesvol afgerond.

Jaarlijks volg ik diverse cursussen en lezingen en bezoek ik beurzen over nieuwe behandelingen, producten en technieken. Zo blijf ik continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Schoonheidssalon Ingrid is aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos, en is tevens gecertificeerd hannah huidcoach. Dit houdt in dat uw schoonheidsspecialist naast het basis diploma ook nog een flink aantal cursussen heeft gevolgd om zich te certificeren als huidcoach en specialist in huidverbetering. Tevens wordt de huidcoach geacht de jaarlijkse herhalingscursussen te volgen om de titel huidcoach te mogen blijven hanteren. Kortom u bent in goede handen als het om huidverbetering gaat.

Geeft u uw huid ook een nieuwe kans? Ik begroet u graag in mijn salon.

Ingrid van Schaik, uw specialist in huidverbetering. Kijk ook eens op www.huidcoach.nl