Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een behandelmethode waarbij ongewenste haargroei definitief wordt verwijderd. Bij alle haar- en huidskleuren kan elektrische epilatie effectief worden toegepast.

Blond, grijs en rood haar is dus geen probleem in tegenstelling tot behandeling met laser of flitsen. Bovendien geeft laser of flitsen kans op pigmentveranderingen in de huid. Vaak wordt nagroei van laser of flitsen alsnog elektrisch verwijderd. Elektrisch ontharen is de enige wetenschappelijk bewezen definitieve manier van ontharen die 100% resultaat geeft. De behandelde haren komen nooit meer terug.

Niet voor niets is elektrisch ontharen al een lang bestaande en erkende methode voor permanente verwijdering van ongewenste haren. Daarnaast is het 100% veilig. Tijdens het elektrisch ontharen wordt een dun steriel wegwerpnaaldje in het haarzakje gebracht. Daar vindt warmte ontwikkeling plaats waardoor het haarzakje en daarmee de voedingsbodem van het haartje wordt vernietigd. Hierdoor kunnen voedingsstoffen het haarzakje niet meer bereiken en stopt de haargroei.

Sommige haren dienen meerdere malen behandeld te worden voor ze definitief zijn verdwenen.De haren groeien vanuit de huid in verschillende fasen. Alleen haren in de groeifase worden effectief behandeld. De tijdsduur en de frequentie van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid haren die verwijderd moeten worden. Hierdoor zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.

De methode wordt vaak in het gelaat toegepast, maar kan ook overal op het lichaam plaatsvinden.

Schoonheidssalon Ingrid staat geregistreerd met de specialisatie elektrisch ontharen bij Anbos en zorgverzekeraars. Grote kans dat de behandeling wordt vergoed!