Rimpel en litteken reductie

Rimpel en litteken reductie

Rimpel en litteken reductie bij Schoonheidssalon Ingrid uit Vinkeveen!

Het hebben van rimpels en littekens is een van de grootste uiterlijke frustraties. Rimpels en littekens hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. Bij schoonheidssalon Ingrid worden huidveroudering, rimpels en littekens doeltreffend aangepakt met de gepatenteerde hannah Rimpel en Litteken Reductie Therapie.

Rimpel Reductie Therapie gaat nog verder dan de bindweefselmassage. De massage is geoptimaliseerd voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies, waardoor een nog mooier en langduriger resultaat wordt verkregen. Rimpel Reductie Therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar! Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een verbetering plaatsvindt van maar liefst 35 tot 80%!

Spectaculaire resultaten in de strijd tegen littekens en rimpels. Rimpel en litteken reductie is de methode om rimpels en littekens te behandelen!

De hannah Litteken en Rimpel Reductie Therapie is gebaseerd op het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar die locaties waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Dit gebeurt door krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel. Rimpel Reductie Therapie werkt op de cm2, dus heel nauwkeurig op de rimpel. Hierdoor zal rimpelvorming drastisch verminderd worden, de structuur van de huid wordt verbeterd, littekens worden minder zichtbaar en de huid wordt op een natuurlijke manier gelift. U heeft direct zichtbaar resultaat!

De huid voelt soepel, egaler en ontspannen aan. Rimpel Reductie Therapie zorgt in de huid voor aanmaak van hyaluronzuur. Dit is een huideigen stof die, naar mate men ouder wordt, vermindert. Door deze aanmaak te stimuleren, wordt er meer vocht vastgehouden in de huid, waardoor rimpels minder kans krijgen. Het volume van de huid neemt toe, waardoor de huid er strakker uitziet.

Rimpel Reductie Therapie in combinatie met een goede dagelijkse verzorging met de hannah producten thuis, maakt injectables en ingrijpende operaties vaak overbodig of kunnen in ieder geval langdurig worden uitgesteld.