Hannah

Producten - hannah

Bij schoonheidssalon Ingrid wordt u behandeld met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van hannah. Deze producten zijn erop gericht de beschadigde of probleemhuid in balans te brengen, waardoor de huid wordt hersteld. Uw huidconditie wordt zichtbaar verbeterd en structureel mooier. Daarnaast kunnen met de hannah producten de veroudering van de huid worden vertraagd. Natuurlijk zijn de hannah producten ook geschikt om de normale huid in conditie te brengen en te houden! Als deze producten in staat zijn om een huidprobleem te verbeteren, dan kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op een normale huid is. Niet voor niets is hannah sinds 1979 een begrip op het gebied van huidverbetering!

Voor alle hannah producten geldt dat deze dierproefvrij zijn en zeer hoge percentage aan natuurlijke werkzame stoffen bevatten. Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoogwaardige natuurlijke ingredi├źnten, die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Huidherstel en verbetering van huidconditie wordt daadwerkelijk bereikt. De uitgebreide lijn van hannah producten zijn perfect op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld dat het gewenste resultaat snel zichtbaar wordt. De producten zijn niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk.

Het gaat er beslist niet om, dat u alle hannah producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn. Gebruikt u eenmaal hannah, dan ontdekt u zelf het zichtbare verschil.

Elke huid is anders, vandaar dat hannah een aantal productlijnen heeft ontwikkeld die gericht zijn op een aantal specifieke behoeften van de huid. Naast de basis producten zijn er ook producten die helpen om het verouderingsproces te vertragen, de huid te herstellen, acne te verminderen en producten die je beschermen tegen de zon.

Het thuisgebruik van de hannah producten vormt een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren.