Ontharen

Ontharen bij Schoonheidssalon Ingrid uit Vinkeveen

Body Sugaring

Mensen die vaak hebben geharst zullen body sugaring als veel minder pijnlijk ervaren. Tijdens de body sugaring behandeling worden de haren namelijk met de natuurlijke haargroeirichting mee verwijderd, waardoor er vrijwel geen ingegroeide haren kunnen ontstaan en de haren nauwelijks zullen afbreken. Doordat de haren in zijn geheel worden weggenomen, zal het haarzakje gaan krimpen. Hierdoor zullen, bij regelmatige behandeling, de haren minder in aantal terug komen.

Elektrisch ontharen

Blond, grijs en rood haar is dus geen probleem in tegenstelling tot behandeling met laser of flitsen. Bovendien geeft laser of flitsen kans op pigmentveranderingen in de huid. Vaak wordt nagroei van laser of flitsen alsnog elektrisch verwijderd. Elektrisch ontharen is de enige wetenschappelijk bewezen definitieve manier van ontharen die 100% resultaat geeft. De behandelde haren komen nooit meer terug.

Harsen

Harsen is een tijdelijke manier voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Na het harsen zullen de haren ongeveer 3 tot 6 weken wegblijven. De behandeling is snel en effectief en qua gevoeligheid is het voor de meeste mensen goed te verdragen. Harsen heeft op zich geen invloed op de haargroei, maar in praktijk komen sommige haren niet meer terug. Door hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen kan de haargroei toenemen, dit heeft dus niets met harsen te maken.