Body sugaring

Body sugaring

Bij schoonheidssalon Ingrid kunt u terecht voor body sugaring. Dit is een ontharingsmethode met suikerpasta en geeft een langdurig en verbluffend resultaat. Body sugaring is geschikt voor elk huidtype en kan op alle delen van het lichaam toegepast worden.

Mensen die vaak hebben geharst zullen body sugaring als veel minder pijnlijk ervaren. Tijdens de body sugaring behandeling worden de haren namelijk met de natuurlijke haargroeirichting mee verwijderd, waardoor er vrijwel geen ingegroeide haren kunnen ontstaan en de haren nauwelijks zullen afbreken. Doordat de haren in zijn geheel worden weggenomen, zal het haarzakje gaan krimpen. Hierdoor zullen, bij regelmatige behandeling, de haren minder in aantal terug komen.

Ontharen met body sugaring is een uitstekend alternatief voor harsen. Er zitten eigenlijk geen nadelen aan. Body sugaring verwijdert de haartjes bij de haarwortel, waardoor er een superglad resultaat ontstaat. Uw huid wordt zachter en zijdeachtig en er treden geen allergische reacties of beschadigingen op. Tevens worden de dode huidcellen verwijderd.

De sugar is niet heet en plakt niet aan de huid in tegenstelling tot hars. Daardoor is het verwijderen huidvriendelijk en bovendien is het materiaal desinfecterend. Daarom is body sugaring uitermate geschikt voor de zeer overgevoelige huid, ook bij mensen met diabetici en psoriasis.