Skin Analyzer

Skin Analyzer

Bent u ook benieuwd hoe de conditie van uw huid is? U bent van harte welkom voor een kosteloze huidanalyse en advies!

Elke behandeling begint met het meten van het vochtgehalte, vetgehalte, pH-waarde (=zuurgraad), pigment en doorbloeding van uw huid. Dit wordt gedaan met behulp van de hannah Skin Analyzer. De behandeling en productadviezen worden afgestemd op de nieuwe meting. Hierdoor sluiten de behandeling en de hannah-producten die u zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat uw huid op dit moment nodig heeft. Zo kunt u ook zelf de vorderingen van uw huid bijhouden.

Vocht
Een vochtarme huid bindt geen lipiden (vetten) en kan hierdoor geen in vet oplosbare werkstoffen en vitaminen opnemen. De huidconditie zal dan ook niet verbeteren, hoeveel werkstoffen een crème ook bevat.

Vet
De huid wordt door een natuurlijk vetfilmpje beschermd tegen kou, zon en uitdroging. Zonder dit vetfilmpje kunnen huidproblemen ontstaan.

pH-waarde
De zuurgraad van de huid beschermt tegen bacteriën en schimmels. Als deze bescherming uit balans is, zal huidveroudering sneller gaan. Een te hoge pH-waarde kan vochttekort en eczeem veroorzaken; een lage pH-waarde kan juist acne tot gevolg hebben of verergeren.

Pigment en doorbloeding
Deze meting toont aan hoe het gesteld is met de vorming van pigment in de huid. Hieraan wordt afgelezen hoeveel natuurlijke bescherming uw huid heeft tegen UV-straling. Door deze meting weet u precies welke zonbescherming uw huid nodig heeft. Tevens wordt de doorbloeding gemeten. Dit geeft de gevoeligheid (irritatie) van de huid aan.

De behandelmethodes en producten worden precies op uw huid afgestemd. Zo wordt iedere behandeling uniek, persoonlijk, doeltreffend en resultaatgericht.