Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage bij Schoonheidssalon Ingrid uit Vinkeveen

Duurzame huidverbetering wordt steeds vaker in één adem genoemd met de hannah bindweefselmassage. Deze massage is een natuurlijke oplossing in de strijd tegen huidveroudering en lijntjes. Het resultaat is een mooier en gladder huidoppervlak met een stralende teint!

Het unieke hannah systeem richt zich op de aanpak vanuit de kern van een huidprobleem. De hannah methode haalt alles uit de huid wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie intensief worden verbeterd.

Een voorbeeld hiervan is de hannah bindweefselmassage. Deze unieke massage stimuleert het onderliggende bindweefsel diep in de huid door middel van diverse intensieve massagetechnieken. Bindweefselmassage is gericht op het zelfherstellend vermogen van de huid en geeft direct zichtbare huidverbetering.

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De hannah bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, verstevigt het bindweefsel en heft huidverklevingen op. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de hannah bindweefselmassage wordt de celdeling bevorderd. Dit geeft versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel en wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze bindweefselmassage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie, uw huid ziet er steviger uit;
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens;
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel;
  • Verbetering van de huidstructuur en egale huidteint;
  • Huidverjonging
  • Verbetering van de huidweerstand
  • Betere huid- en wondgenezing

 

Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en is absoluut niet pijnlijk. Wel stevig, maar het voelt zeer aangenaam en is absoluut ontspannend! Eenmaal een hannah bindweefselmassage ondergaan, dan wilt u nooit meer anders.

Voor een intensievere werking is er de hannah Rimpel-en Litteken Reductie Therapie.